• Nulstil filtre

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Nyhedsbrev modtagere

I forbindelse med din tilmelding til Rainsford Hunting ApS nyhedsbrev har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt dit:

  • Navn
  • E-mail adresse

Du har afgivet ovenstående oplysninger for at Rainsford Hunting ApS kan sende dig nyhedsbreve med gode jagtrejsetilbud og relevant information for den rejsende jæger samt for at deltage i fremtidige konkurrencer.

 

Rainsford Tribe medlemmer med en brugerprofil på rainsfordhunting.com

I forbindelse med dit medlemskab hos Rainsford Hunting ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt dit:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • Køn
  • Fødselsdato
  • Nationalitet
  • Foretrukne sprog
  • Foretrukne
    • Jagtrejsedestinationer
    • Trofæer
    • Jagtformer

Du har afgivet ovenstående oplysninger for at kunne tilgå alle funktioner på rainsfordhunting.com, for at få den mest optimale oplevelse med personligt og relevant indhold, for at Rainsford Hunting ApS kan sende dig nyhedsbreve med gode jagtrejsetilbud og relevant information for den rejsende jæger samt for at deltage i fremtidige konkurrencer.

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@rainsfordhunting.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Nyhedsbrev frekvens

Du vil modtage et ugentligt nyhedsbrev med jagtrejsetilbud fra lokale outfitters fra hele verden samt relevant information til den rejsende jægere.

 

Statistik og optimering af brugeroplevelsen

Derudover vil vi bruge medlemsdata til at give dig den absolutte bedste oplevelse med Rainsford Hunting ved individuelt at tilpasse det indhold, du vil se på hjemmesiden og modtage i e-mail-kampagner.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til behandling af dine oplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Rainsford Hunting ApS
CVR-nr. 38359061
Kigkurren 8G, 3th
2300 København S
Tlf: 31 51 09 40
Email: info@rainsfordhunting.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på “Afmeld” linket i alle nyhedsmails.

Hvis du ønsker at klage over Rainsford Hunting ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Version 2.1 per 24. Maj 2018.